TIETOSUOJALAUSEKE

Tämä on Kauppakeskustapahtumien henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 29.1.2020.

KEITÄ OLEMME?

Kauppakeskustapahtumat on Thomas ja Susanna Bouchtin pyörittämä tapahtuma-alan ammattilaisten ryhmittymä, joka tuottaa tapahtumapalveluita kauppakeskuksille ja yrityksille. Thomas Boucht on henkilötietolainen mukainen rekisterin omistaja ja ylläpitäjä. Kauppakeskustapahtumat toimivat Suomessa.

Verkkosivustomme osoite on: https://kauppakeskustapahtumat.fi

EVÄSTEET

Tällä sivustolla käytetään evästeitä. Niistä kertynyttä tietoa käytetään palvelun ja sivuston kehittämiseen (kts. myös analytiikka). Ne myös tekevät sivuista käyttäjäystävällisemmät. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Kannattaa huomioida, että jos evästeitä ei hyväksytä, sivut eivät välttämättä toimi oikein.

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä mahdollistavat esim. sen, että käyttäjän tiedot säilyvät tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle.

Evästeiden avulla käyttämämme analytiikkaohjelmat (Google Analytics) keräävät seuraavia tietoja:

  • käyttäjän IP-osoite
  • kellonaika
  • käytetyt sivut
  • selaintyyppi
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut kyseiselle verkkosivulle
  • miltä palvelimelta käyttäjä on tullut verkkosivulle
  • mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut verkkosivulle.

MITÄ HENKILÖTIETOA KERÄÄMME JA MIKSI?

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoituksena on palvelujen tuottaminen, yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteiden ylläpito ja markkinointi. Lisäksi tietoa kerätään palvelujen ja verkkosivujen kehittämisen tueksi. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on:

  • Henkilön suostumus: verkkopalveluiden kautta lähettämä tiedustelu ja uutiskirjeentilaus
  • Rekisterinpitäjän oikeutettu etu: asiakassuhde

YLEINEN ASIAKASREKISTERI

Pidämme yllä yleistä asiakasrekisteriä, johon keräämme palvelujen tuottamisen ja niiden markkinoinnin näkökulmasta keskeisimpien tahojen yhteystietoja. Näihin kuuluvat sekä olemassa olevien asiakkuuksien yhteyshenkilöt että potentiaalisten asiakkaiden (kauppakeskusten, tapahtumajärjestäjien) yhteishenkilöitä. Tiedot pohjautuvat julkisesti esitettyihin tietoihin, kuten asiakasyrityksen nettisivuilta löytyvät tiedot. Yhteyshenkilöistä on rekisterissä merkitty seuraavat tiedot:

  • Yrityksen nimi
  • Yhteyshenkilön nimi
  • Titteli
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Rekisterin tarkoitus on sujuvoittaa yhteydenpitoamme olemassa oleviin ja potentiaalisiin asiakkaisiin. Sitä säilytetään omana tiedostonaan Thomas Bouchtin omalla koneella ja hänen valtuuttamien henkilöiden koneilla.

Rekisterin tietoja voidaan luovuttaa myös kolmansille osapuolille silloin, kun se on asiakassuhteen ylläpidon ja palveluiden tuottamisen näkökulmasta välttämätöntä. Tällaisia tahoja voivat olla mm. kirjanpitäjä, perintätoimisto, Google Analytics.

UUTISKIRJE

Keräämme nimi ja sähköpostitiedot niiltä, jotka tilaavat sivuston kautta Kauppakeskustapahtumien uutiskirjeen. Uutiskirjettä käytetään viestinnällisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Uutiskirjeen tilaajien rekisteriä säilytetään Kauppakeskustapahtumien webhotellissa, joka sijaitsee Louhi Net Oy:n palvelimilla. Siihen on pääsy vain Thomas Bouchtin valtuuttamilla henkilöillä.

Tilaajalla on mahdollisuus milloin vain perua uutiskirjeen tilaus, jolloin nimi- ja sähköpostitiedot poistuvat rekisteristä.

Uutiskirjerekisteriin voidaan lisätä tilaajia myös manuaalisesti silloin, kun henkilöön solmitaan asiakassuhde (palvelun tilaaminen, tarjouspyyntö). Myös tällöin henkilö voi lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa, jolloin tiedot poistuvat uutiskirjerekisteristä.

Rekisterin tietoja uutiskirjeen tilaajien osalta voidaan luovuttaa myös kolmansille osapuolille silloin, kun se on uutiskirjeen tuottamisen ja lähettämisen näkökulmasta välttämätöntä. Tällaisia tahoja voivat olla uutiskirjeiden luontiin käytettyjen ohjelmistojen tarjoajat kuten Mail Poems ja MailChimps. Tällöin tietoja voidaan luovuttaa myös EU:n ulkopuolelle.

YHTEYDENOTTOLOMAKKEET

Mikäli sivuilla kävijä ottaa yhteyttä Kauppakeskustapahtumiin yhteydenottolomaketta käyttäen, hänen tiedot (nimi, sähköposti, puhelin, mahdollinen yritys ja palvelu, jota yhteydenotto koskee) lisätään Kauppakeskustapahtumien asiakasrekisteriin. Rekisterin tietoja voidaan luovuttaa myös kolmansille osapuolille silloin, kun se on asiakassuhteen ylläpidon ja palveluiden tuottamisen näkökulmasta välttämätöntä. Tällaisia tahoja voivat olla mm. kirjanpitäjä, perintätoimisto, Google Analytics.

Myös jos asiakas ottaa Kauppakeskustapahtumiin yhteyttä muuten kuin sivujen kautta (sähköpostitse, puhelimitse), hänen tietonsa lisätään asiakasrekisteriin.

ANALYTIIKKA

Seuraamme sivuston käyttöä ja vierailijoiden käyttäytymistä sivuilla Google Analyticsin avulla. Saamme Google Analyticsin kautta tietoa kävijän sijainnista, IP-osoitteen, liikenteen lähteistä, vierailun kestosta ja laajuudesta. Näitä tietoja käytetään Kauppakeskustapahtumien palvelujen kehittämiseen.

KENELLE JAAMME TIETOSI

Tietoja jaetaan kolmansien osapuolien kanssa silloin, kun se on välttämätöntä palvelun ja asiakassuhteen kehittämisen ja ylläpitämisen osalta. Tällaisia tahoja ovat mm. kirjanpitäjä, perintätoimisto, Google Analytics, Wordfence. Tietoja voidaan tällöin luovuttaa myös EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle.

Emme myy emmekä jaa tietojamme kolmansille osapuolille, jotta nämä voisivat käyttää niitä omassa markkinoinnissa. Tietoja ei myöskään tulla käyttämään automaattisessa päätöksenteossa tai profiloinnissa.

KUINKA SÄILYTÄMME JA SUOJELEMME HENKILÖTIETOJASI?

Verkkosivuille tallentuvat tiedot on suojattu salasanoin. Niihin on pääsy vain admin-oikeuksin sivuja käyttävillä. Admin-oikeuksien myöntämisestä päättää Thomas Boucht.

Asiakasrekisteri on erillisenä tiedostona Thomas Bouchtin ja hänen valtuuttamien henkilöiden tietokoneella. Huolehdimme myös asianmukaisesta tietoturvasta, jotta tietomurtojen mahdollisuus olisi mahdollisimman pieni.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOA?

Uutiskirjeen tilaajien tietoja säilytämme, kunnes uutiskirjeen tilaus peruutetaan. Asiakasrekisterin tietoja päivitetään sitä mukaan, kun se on ajankohtaista (yhteyshenkilöiden vaihtuminen, yrityskaupat yms.)

Google Analyticsin keräämät tiedot säilyvät sen omassa palvelussa oman tietosuojalausekkeensa mukaisesti.

MITÄ OIKEUKSIA SINULLA ON OMAAN TIETOOSI?

Sinulla on oikeus nähdä, mitä sinusta on tallentunut rekistereihimme. Tietojen tarkistuspyynnöt osoitteesta info@kauppakeskustapahtumat.fi

MITEN TOIMIMME TIETOMURRON TAPAHTUESSA?

Tietomurron sattuessa viestitämme asiasta niitä, joita asia koskee. Ryhdymme myös tarvittaviin toimiin tietomurron vaikutusten rajoittamiseksi.

YHTEYSTIEDOT

Kauppakeskustapahtumat
Thomas Boucht
tomppa@kauppakeskustapahtumat.fi
p. +358 40 072 9888